ERA BARU MALAYSIA ITULAH INTI UCAPAN PRESIDEN UMNO


Imej

 

1.)Setiap kali pada perhimpunan besar UMNO PARTI KERAMAT bagi orang-orang Melayu khususnya dan tonggak Barisan Nasional khasnya,maka inti ucapan Preseiden UMNO dinantikan dan ditunggu-tunggukan.

2)Bagi saya inti ucapan pada kali ini,diharapkan berkaitan dengan harapan dan suara akar umbi dalam meneruskan pembangunan negara pada era masa depan.Golongan muda mahu akan nasib mereka  terbela pada masa yang mendatang,menjelang 2020.

3)Konsaep ERA BARU MALAYSIA ini hanya ada pada minda Y.A.B Perdana Menteri Malaysia,merangkap presiden UMNO.Hal ini sudah terkandung dalam  KONSEP 1 Malaysia.

4)Parti-parti poliitk yang lain sama ada Pas,Dap dan Pkr tidak mempunyai gagasan Era Baru ,mereka masih lagi terbawa-bawa dengan gaya pentadbiran dan daya fikir  cara  lama.

5)Daya fikir cara lama ini tidak mampu untuk mengubah dan menyediakan rakyat Malaysia apatah lagi dalam membela nasib rakyat dan golongan muda dalam memasuki era masa depan yang kian mencabar.KEUPAYAAN EKONOMI,KESTABILAN NEGARA,KEUPAYAAN SOSIAL TIDAK  DAPAT DIJANA OLEH DAYA FIKIR CARA  LAMA.

6)Akhirnya ,sudah pastilah Kepimpinan UMNO dan Barisan Nasional yang mampu memegang amanah dalam meneruskan pembangunan rakyat dan negara Malaysia.

7)Oleh itu,langkah pertama ialah ahli umno mestilah taat kepada perjuagan parti dan hasrat presiden parti.Jika semalam telah berjasa,maka teruskan menabur jasa pada hari esok dan esoknya.Semoga Allah bersama kepimpinan UMNO.Imej

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s