PRU-14,UMNO DAN BN YANG MENENTUKAN KECUNDANG ATAU MENANG.


249px-umno_logo-svg

1.Sejak merdeka rekod UMNO dalam memajukan pembangunan rakyat dan negara tidak boleh dinafikan .Fakta-fakta telah membuktikan betapa kepimpinan oganisasi UMNO berjaya  memacu kemajuan.

2.Pun begitu,masalah dalaman UMNO  menyebabkan jasa dan baktinya “dibutakan”Pembutaan ini amat berbahaya dan natijahnya akan terserlah pada Pru-14.

3.Ringkasnya,hanya ahli UMNO dan Kepimpinan UMNO yang dapat menyelamatkan UMNO.UMNO dan rakan komponennya dalam BN,wajar bergerak sederap dan bijaksana.

4.Pengundi kini kian bijak,pun begitu pengundi boleh dikelirukan dengan strategi sewaktu kempen pilihan raya.Pihak yang berjaya menawan hati,emosi,dan minda pengundi serta rakyat akan dapat kemenangan dalam Pru-14.

5.Adakah ahli UMNO,dan kepimpinan UMNO lama dan baru,mahu UMNO tumpas pada Pru-14,hanya ahli UMNO sendiri yang boleh menjawabnya.

6.Pilihan raya itu adalah satu seni strategi,menguji kemantapan sesebuah organisasi,amatlah sinis sekali,jia UMNO dan BN yang telah banyak berbakti dan membangunkan Malaysia sejak merdeka boleh  tewas pada  Pru-14?

7.Takdir dan suratan,atau satu kebetulan:Hanya ahli UMNO yang tahu dan membuat pilihan.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s